A szolgálat gyökerei Londonba, avagy bocsánat: Názáretbe nyúlnak vissza… O;-) Aztán ha ugrunk több mint kétezer évet és 3500 kilométert, a Názáreti Jézus Krisztus 2009 tavaszán arra indította a szolgálat vezetőit, hogy Londonban egy rendszerezett BibliaTréninget működtessenek az ottani magyarok számára. A tréning az ÚR áldásával hamar gyarapodott, gyülekezeti funkciókat is betöltött, majd többéves működés után a tréningen felnövekedett közösség helyi londoni gyülekezetekhez csatlakozott, ahol a többség szolgálatba is állt.
A londoni csapatot Isten áldott gondoskodásában tudva 2012-ben a BibliaTréning szervezői a szívükön lévő régi hívásnak megfelelően Budapestre költöztek, és útnak indították a Szívbunkert, a “Krisztust a középpontba!” kampánnyal.
Missziós célunk, hogy felekezeti, területi és egyéb korlátok nélkül, minél teljesebben mutassuk be Krisztust, az Ő szeretetét, megváltását, dicsőségét és erejét mindenkinek, a mai emberek nyelvének, stílusának is kultúrájának is megfelelően. Mindebben igyekszünk aktívan felhasználni az információs társadalom és média adta lehetőségeket. Egyidejűleg – mivel hiszünk a helyi gyülekezetek és a testvérek közötti szeretet-kapcsolatok fontosságában is – gyülekezetet is működtetünk Budapesten.

Ha még ennél is többet szeretnél tudni a múltunkról és az alapítókról, hallgasd meg ezt az interjút:

http://charisradio.com/vallasmentes-ovezet-xxi-resz/