Szeretettel köszöntünk a BibliaTréningen!

Bibliatréning

 
Gratulálunk a sikeres regisztrációhoz, és szeretettel köszöntünk a BibliaTréningen! 
Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttél, nem éred be kevesebbel, mint az áldott, célba talált és sikeres élettel Krisztusban. Ahogy az IGE mondja:
[Folyamatosan, életetek minden napján] keressétek előbb/először Isten országát és igazságát, és minden más (minden ami a bőséges élethez szükséges) megadatik nektek (Mt 6:33).
 
A regisztráció véglegesítéséhez szükséges információk:

  • Az általad megadott email-címre küldünk egy e-mailt, amivel be tudod állítani a jelszavad – ezzel lesz a regisztráció végleges. Ezután be tudsz jelentkezni és lehetőséged lesz további adatokkal is bővíteni a profilodat!
  • Amennyiben gmail postafiókod van (de más szolgáltatónál is előfordulhat), lehet, hogy a tőlünk érkező emaileket (azok egy részét) – de legalábbis az első email-eket – SPAM-nek (kéretlen levélnek) érzékeli a rendszer, és nem a Bejövő postafiókba teszi, hanem a Spam-ek közé. Kérünk ellenőrizd (amint feliratkoztál, illetve hétfőnként) a Spam-et, és ha ott kötött ki az anyag, állítsd át (x-eld ki a kis szürke SPAM címkét az email bal sarkában, jelöld be, hogy NEM SPAM)! Innen át fog kerülni Promóciók/Promotions oszlopba – innen kérünk manuálisan az egérrel húzd át az Elsődleges oszlopba! Egyszer kell csak végigcsinálnod! Köszönjük!:)
  • Mivel a regisztrált email-címedre küldjük a tananyagot, kérjük mindenképpen működő email-címet adj meg, amit ténylegesen és rendszeresen használsz is(Ha nem olyat adtál meg,hogy részt tudj venni, muszáj lesz újból, új címmel regisztrálnod!)
A Bibliatréning témaköreinek listája (tájékoztatásképpen, hogy mi vár rád):

http://szivbunker.hu/bibliatrening-tartalomjegyzek/

A BibliaTréningről és annak menetéről (“mit hogyan érdemes”):
 
A heti rendszerességgel kiküldött kb. 1,5 órás csomagokban közzétett tanításokon keresztül előreláthatóan jó két évet fog igénybe venni az online BibliaTréning, amire regisztráltál. 
De ne ijedj meg az előtted álló “falat” nagyságától, hanem tudd, hogy harapásonként még egy elefántot is el lehet fogyasztani:)
 
Ennek a megkönnyítésére, igyekeztünk a heti kb. 1,5 órás adagot NEKED három (3) közel fél órás egységekre vágni. 
Emögött az a megfontolás áll, hogy minél egyszerűbben hozzá tudj jutni a tápláló falatokhoz. Például: 
– legalább fél óra az az idő, amit az ember a reggeli készülődéssel, indulással otthon eltölt
– a  félórás (tömeg)közlekedés – akár munkába/suliba menet, akár egy találkozóra – is teljesen életszerű
– a heti háromszori fél óra edzőtermezés/kocogás/stb. is adja magát (csak ajánlani tudjuk, ha még nem csinálod, mert tudod: ép testben, ép lélek)
– a rendszeresen végzendő házimunkák is elég időt biztosítanak egy kis tréningezésre (ezt is csak ajánlani tudjuk:)
– vagy az esti olvasás is “megér” egy félórás “misét”
 
Tehát a lényeg, hogy igyekeztünk a BibliaTréninget olyan módon tálalni, hogy leginkább a saját napirendedhez tudd igazítani a heti három darab jó 30 perces összefüggő tanításrészletet. Persze az is egy megoldás, hogy kijelölsz a hét egy napján egy olyan másfél órás időt, amit a tréningezésnek szentelsz… 
Minden variáció jó, ami neked jó. Csak a lényeg az, hogy neked feleljen meg hosszútávon! Ezért ami rajtad áll az, hogy te alakíts ki magadnak egy rutint a BibliaTréningezésben (hogy szokássá váljanak a dolgok kb. 14-20 nap szükséges), és következetesen tartsd magad hozzá. 
Hidd el megéri!
Soha nem elvesztegetett idő, az amit Isten Igéjével töltünk, hanem Élet és Szellem!
Ráadásul mindaz, amit a BibliaTréning során tanulni fogsz és megértesz a Bibliából Istenről, Jézusról, magadról és a világról, az egész hátralevő életedet fogja alapjaiban meghatározni.
 
Lehet, hogy egy kicsit változtatni kell majd az eddigi életviteleden, lehet ahhoz, hogy a legkényelmesebben tudd meghallgatni a heti anyagokat be kell szerezned egy mp3 lejátszót, vagy meg kell kicsit jobban ismerkedjél a telefonod, e-mailed nyújtotta lehetőségekkel.
Ezeket csak egyszer kell megtenni, DE ÉRDEMES!!!
 
 
A BibliaTréning anyagaihoz való hozzájutás módjai
(FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK):

 
Mivel a Biblia rólad szól, láthatod, hogy mi itt a BibliaTréningnél mindennel azon vagyunk, hogy neked segítsünk. Így a tréning anyagokhoz való hozzájutásban is több megoldás közül választhatsz. Minden hét elején (hétfőre) az email címedre ki fogjuk küldeni a hanganyagokat tartalmazó linkeket. Kérjük, hogy, rendszeresen ellenőrizd, hogy nem a SPAM-be érkezik-e!
 
 
Összefoglalva a hozzáférés lehetőségei:
2.1) Csatolt linkről hallgatod meg: YouTube-on vagy Google Drive-ban
2.2) Google Drive linkről letöltöd a saját készülékedre/készülékeidre
2.3) Saját GoogleDrive-odhoz hozzáadott “BibliaTrénig” shared mappába automatikusan letöltésre kerülnek az anyagok
Részletesen a hozzáférés részletei:

 http://szivbunker.hu/bibliatrening-anyagaihoz-valo-hozzajutas-modjai-fontos-technikai-informaciok/

Ne ugord át ezt a lépést, hanem tanulmányozd a technikai információkat is, hogy teljes legyen a felhasználói élmény! Meg fogja könnyíteni a dolgodat!
 
 
Egyéb információk:
konzultációkat igény és lehetőség szerint Budapesten fogjuk megtartani, ahol: 
– személyes közösségben leszünk egymással
– imádkozunk együtt
– és ha vannak kérdéseid, kéréseid azokkal is foglalkozni fogunk.
Hogy az adott hétvégén lesz-e konzultáció, azt a hét elejei emailben fogjuk kiküldeni.
Kérjük ezért, hogy konzultáció iránti igényedet, részvételi szándékodat mindig jelezd felénk előzetesen emailben a bibliatrening@szivbunker.hu címen! Köszönjük!
Terveink szerint időről időre, nagyobb témakörönként vizsga is lesz. 
Ez elsősorban nem számonkérés, hanem ismétlés jellegű lesz, hogy még jobban elsajátíthasd a lényeget.
Mint tudod a BibliaTréning teljesen ingyenes, nincs semmi rejtett költség, ahogy meg van írva: “ingyen kaptátok, ingyen adjátok!”. 
Csak azzal “tartozol”, hogy szeresd az URat és minket (Róma 13:8), amit legjobban úgy tudsz kifejezni, hogy hálával, örömmel és imában kitartasz a BibliaTréning mellett, ezzel megbecsülve és tisztelve azt a nem kis munkát, amit mi is belefektettünk. 
Áldjál bennünket és terjeszd, reklámozod, ajánld másoknak is ezt az ebben a formájában egyedülállónak számító képzést!
Ha mégis arra vezet az ÚR, hogy anyagilag is támogasd a BibliaTréninget, azt személyesen a konzultációkon, vagy email-ben külön megkeresve tudod megtenni.
 
Ha szeretnél gyülekezetbe járni, arról www.szivbunker.hu oldalon találsz több infót.
 
 
Ha bármilyen kérdésed, kérésed van, kérjük írj nekünk a bibliatrening@szivbunker.hu email-címre!
 
Tanulj, növekedj, gyarapodj!
 
 
Szeretettel és áldással:
BibliaTréning Team