Mire számíthatsz egy átlagos vasárnapon?

Az alkalmat élőzenével kezdjük: a zenés-táncos dicséret&örvendezés alkalmat ad arra, hogy Istenre fókuszáljunk, hálát adjunk Neki, imádjuk Őt, elcsendesedjünk vagy éppen hangosan ujjongjunk az Ő jelenlétében. Mindenki kedve szerint állhat, ülhet, táncolhat, ahogy jól esik.
A légkör szabad, szeretetteljes és baráti.
Hangsúlyt fektetünk a közösségi életre, ezért a dicsőítés és a prédikáció között mindenki számára ingyen áll nyitva a teaház és kávézó, némi harapnivalóval, hogy kellemesebb legyen a beszélgetés.
A buzdítások és az Igehirdetés Krisztust helyezi a középpontba, támogatva minket abban, hogy hogyan éljük meg azt a győztes, új életet a mindennapjainkban, amit Ő megszerzett nekünk a kereszten. Nagy hangsúly van az elhangzottak bibliai megalapozásán, hiszen Isten Beszéde adja a hitünk és a prédikációk alapját.
Igyekszünk minden alkalmat Úrvacsorával és imádkozással zárni, ami keretében együtt imádkozunk, és közösen vesszük az Úr testét és vérét (a kenyeret és a bort), bibliai hittel, hogy isteni eredetű életet eszünk és iszunk ezáltal.
Az alkalom végén további lehetőség van a kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre, barátkozásra.

A bébiket és tipegőket baba-mama (és papa) szobával várjuk, míg a nagyobb gyerekeket külön  – keresztény témájú, bibliai és kézműves – gyerekfoglalkozással!

Gyere úgy, ahogy vagy, és találkozz ne csak velünk, hanem Jézussal is, hogy haza megújult emberként mehess!