Mi

parallel gospel logo3 L

 

Minden féltve őrzött dolognál jobban őrizd a szívedet, mert onnan indul ki az élet.” (Péld 4:23) // “Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk [igazzá váljunk Isten előtt, rendezzük a kapcsolatunkat Vele], és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk [örök életet nyerjünk, ami már itt elkezdődik a győztes, sikeres, szabad, áldott, egészséges és teljes élet formájában].” (Róm 10:10) // “…Aki nem kételkedik szívében, hanem hiszi, hogy amit mond, az megtörténik, annak meg is adatik az.” (Mk 11:23b)

MI A SZÍVBUNKER?!

Egy hely, egy közösség, egy életforma, egy keresztény missziós projekt!
Lényege: Jézus Krisztus!

A Szívbunker arra való, hogy megőrizd a szíved Isten szeretetében és kegyelmében, amit Ő a fiában, Jézus Krisztusban mutatott ki feléd.
Jézus Krisztus, aki maga az Élet már akkor meghalt és fel is támadt érted, amikor még bűneidben éltél/azok miatt haldokoltál, és a kereszten minden tekintetben helyet cserélt veled, azért, hogy neked minden szinten telibetalált legyen az életed!
A Szívbunkerben ezt a szuperjó hírt igyekszünk minél teljesebben befogadni és megélni, és elhinni azt, hogy ha Isten a saját fiát nem kímélte értünk, hogyne adna Vele együtt nekünk mindent, ahogy ezt a nekünk címzett lenyűgöző és felvillanyozó szerelmes üzenetében, a Bibliában ígéri!
A Szívbunkerben gyakoroljuk, hogy Krisztust a teljes Írásban meglássuk, és hogy Őt minden üzenetben, minden találkozóban és életünk minden pillanatában középpontba helyezzük, mert tudjuk azt, hogy ahol Őt felemelik, ott Ő magához vonz mindent, és Benne minden(ki) helyreáll, révbeér, célbatalál!
Erről szól dióhéjban a “Krisztust a középpontba!” kampány!

HONNAN JÖTTÜNK?

A szolgálat gyökerei Londonba, avagy bocsánat: Názáretbe nyúlnak vissza… O;-)
Tovább…

Szeretnél arcokat is látni a Szívbunker mögött?

Látogass meg minket a Szívbunker Istentiszteleti alkalmán!

Ha nincs rá lehetőséged, részletesebb bemutatkozásért kattints ide! (hamarosan)

HOVÁ MEGYÜNK?

Dicsőségből dicsőségbe visz minket az, aki életünkben kegyelmet kegyelemmel tetéz!

Tovább…

ÉS TE HOVA JÖSSZ VELÜNK?

Istentiszteleti alkalmaink új helyszíne:

1095 BUDAPEST MESTER UTCA 1. (MSTR1 közösségi tér)

Az időpontot hamarosan itt is közzétesszük. Addig is kövessetek Facebookon a friss infókat és az online Istentiszteleteket vasárnap 15:00-kor! 🙂
Tovább…

Hétközben is tartunk összejöveteleket – utóbbiak ImaSzív név alatt az imádkozás és közösségépítés jegyében zajlanak, otthoni, családiasabb légkörben (privát lakásokban a belvárosban vagy a város különböző pontjain). Pontos címért írj egy üzenetet! – ide: info@szivbunker.hu

Ezen a weboldalon túl a Facebookon is megtalálsz minket: https://www.facebook.com/Szivbunker
Itt első kézből tájékozódhatsz egyéb programjainkról, eseményeinkről, kurzusainkról is!

2014. szeptemberben kezdődött az online interaktív BibliaTréningünk, amit ingyen végezhet el minden érdeklődő, aki regisztrál. Ajánljuk minden egyes kereszténynek és érdeklődőnek!

2015. februárban Szíverősítő címmel műsorunk indult a PAX TV-n, amelyet a vasárnapi prédikációkból készítünk. Az archivált részek a Youtube csatornánkon is megtekinthetők (kattints ide a direkt linkért).

Nagyon hálásak vagyunk Istennek azért a sok ajándékért, amit kaptunk Tőle! A rendelkezésünkre álló forrásokat (tanításokat, buzdításokat, dicsőítéseket, egyéb anyagokat és szolgálatot) igyekszünk minden érdeklődő, éhező, szomjazó számára – felekezeti, gyülekezeti vagy egyéb hovatartozástól függetlenül – szabadon elérhetővé tenni.
Viszont ha te is adni szeretnél abból, amit Isten neked ajándékozott, és/vagy szívesen együtt munkálkodnál velünk, kíváncsiak vagyunk rád, úgyhogy keress meg, mert számodra is van még bőven hely és szolgálati terep!

Őrizd te is Krisztust a szívedben, és töltődj fel a Szívbunkerben!

[<3]